Van golden drop tot pinnekesdraad: de verschillende soorten kak uitgelegd

Het is vandaag World Toilet Day en dat moet gevierd worden! De hele dag lang staat Sambal in het teken van kak. Maar spetterpoep is natuurlijk niet hetzelfde als een bruine boomstam persen!

Om de vele variaties van het bruine spul in kaart te brengen, maakten wij onze eigen Kakipedia:

The Golden Drop

Je doet je gevoeg, veegt je kont af en dan... niets te zien op het papier!

The Diamond Drop

Een variatie op The Golden Drop. Je veegt gewoon niet omdat je ervan uitgaat dat het niet nodig is. Alleen voor durvers!

De boomstammetjes

Een reeks korte maar zeer vaste drollen die elkaar snel opvolgen. Wanneer ze na elkaar in het water vallen zijn het net de boomstammetjes uit een pretpark!

De bungeesprong

Een drol die aan je achtersteblijft bengelen zonder af te breken.

Bekijk het volledige filmpje hier.

De truc met de zakdoek

De klassieke truc van een goochelaar die een eindeloze stroom van zakdoeken uit zijn mouw tovert. Vervang nu zakdoeken door kak en mouw door anus.

De kus van Neptunus

Wanneer een drol het toiletwater tot tegen je billen lanceert, krijg je een kus van de god van de zee.

Een plakker

Twee keer doorgetrokken en de pot hangt nog altijd vol bruinsel? Haal de borstel al maar boven, want je zit met een plakker! Wordt soms ook sticker genoemd.

Pinnekesdraad

Sommige van die bruine smeerlapjes doen moeilijk bij het persen. Stront die pijn doet noemen we pinnekesdraad of pinnekeskak.

Snobkak

Sommige kakjes voelen zich beter dan anderen omdat ze niet stinken: snobkak.

David Copperkak

Net zoals in een show van David Copperfield is je kak plotseling verdwenen. Je bent zeker dat je gekakt heb maar toch vind je nergens de drol terug. Serieus, hoe kan dat? Wordt in de volksmond ook wel spookdrol genoemd.

FC De Kampioenen kak

Ook wel herhalingskak genoemd. Je hebt net je gevoeg gedaan en trekt je broek op, wanneer plots het noodlot toeslaat. De drang om te kakken is terug! Denken dat je geen stront meer hoeft te zien en dan herhaalt het zich toch, dat kennen we van ergens...

Ken jij nog strontnamen? Laat het ons weten via Facebook of Twitter!

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst