"Rocksterren" en dikdoenerij gingen deze week hand in hand

Het kan niet anders: er hing deze week iets in de lucht waardoor rocksterren extra arrogant werden. Wij, het plebs, keken ernaar en maakten een overzicht:

De Q&A van Prince

Prince besloot sociaal te worden en werd lid van Facebook. Tot groot jolijt van de halve wereldbol organiseerde hij onmiddellijk een Q&A.

Facebook

Veel Q's, maar slechts één A. Prince beantwoordde enkel deze vraag én dan nog met een link.

Facebook

Toffe peer zeg, die Prince!

Het uitje van Royal Blood en Lars Ulrich

Royal Blood speelde dinsdag in San Francisco en Lars Ulrich, de drummer van Metallica, was daar toevallig aanwezig. Nadien besloot hij de jongens van Royal Blood mee te nemen naar een leuk plekje:

Ja. Dat kan dus.

De twitteruitbrasting van Tom Morello

Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello kon zaterdag niet gaan eten in een restaurant in Seattle, omdat het vol zat. Dat pikte hij niet, dus uitte hij zijn ongenoegen, zoals iedere brave burger, op Twitter.

Echt sympathiek was dat niet en dus kreeg hij een storm van kritiek op de sociale netwerksite.

Slechte zet, Tom. Zeker door deze extra tweet:

Want hierdoor kreeg hij een nieuwe storm van kritiek over zich heen.

De uitbater, David Meinert, reageerde op zijn eigen manier:

De bloeddouche van Maroon 5

Maroon 5 releaste nog eens een nieuwe clip voor het nummer 'Animals' en daarin heeft Adam Levine seks met zijn vrouw. Onder een douche van bloed. Nadat hij zich de hele clip als haar stalker gedraagt.RAINN, een organisatie die zich inzet tegen aanranding, kon er minder mee lachen.

Slipknots festival met een unieke geur

En tot slot alle gekkigheid op een stokje: Knotfest, het festival dat Slipknot eind deze maand organiseert, maakte deze week bekend dat er kamelenstront verbrand zal worden. Waarom, vraag je? Om het festival een unieke geur te geven!Daarnaast komt er ook een zoo vol geiten. De brainstormsessie van dit festival was er ongetwijfeld eentje om in te kaderen.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst