Ruwe diamant van de dag: Charlie D.Medow

Er loopt heel wat talent rond in deze wereld, maar spijtig genoeg krijgt niet iedereen de aandacht die hij verdient. In een poging om de wereld een beetje te verbeteren zetten wij minder bekende talenten in de spotlight. We beginnen met Charlie D. Medow!

Charlie D.Medow: zanger, Sinterklaas en Kerstman

Charlie Derks

Zijn liefde voor mannen met witte baarden ontdekten we op de Facebookpagina van Charlie, die voluit Charlie Derks heet. Naast zijn carrière als zanger kan je hem namelijk ook inhuren als Sinterklaas of Kerstman. Charlie is duidelijk een creatieve duizendpoot maar wij hebben vooral interesse in zijn zangtalent.

Charlie's grootste troeven zijn een stevige stem en bakken charisma. Naast deze heerlijke versie van Una Paloma Blanca kan je nog veel meer gratis muziek vinden op zijn site. Het is duidelijk waar U2 de mosterd haalde toen ze hun eigen album gratis uitdeelden.

Charlie Derks

Ook interessant is dat Charlie zichzelf in Engelstalige landen 'Coalminer Charlie' noemt. Hij doet dit omdat hij vroeger jarenlang in de koolmijnen heeft gewerkt. Pikant detail: op oude foto's blijkt dat hij vroeger zwart was. Mogelijk liet hij zich inspireren door Michael Jackson voor zijn transformatie.

Als je meer informatie wil over Charlie D. Meadow kan je daarvoor terecht op deze of deze website. Opgelet: geen van beide sites is toegankelijk voor mensen met epilepsie!

Als je zelf nog vergeten talenten kent laat het ons dan weten via Facebook of Twitter!

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst