Stad krijgt klunzige make-over voor bezoek Poetin

Soezdal is een stad in Rusland met zo'n 12.000 inwoners. Naar aanleiding van de komst van president Vladimir Poetin de hele stad "renoveerde". Met reusachtige beschilderde doeken werden de krotten verstopt.

Wat Poetin ervan vond? Dat zullen we nooit weten. De president stuurde uiteindelijk zijn kat...

Reddit
Reddit
Reddit

Het verhaal van Soezdal roept herinneringen op aan Tom Waes' bezoek aan Turkmenistan, voor zijn programma "Reizen Waes". Bij een bezoek aan een marktje was een veiligheidsman druk bezig om alles wat niet in het ideale plaatje van de dictatuur paste te verdoezelen. Hilarische beelden!

In Noord-Ierland hebben ze ter voorbereiding voor de komst van de G8, een bijeenkomst van de rijkste landen ter wereld, winkels beschilderd en beplakt. Zo wilden ze de schijn ophouden dat de zaken goed draaiden, hoewel het land in werkelijkheid onder de economische crisis kreunde. Met die tactiek hoopten ze potentiële investeerders aan te kunnen trekken.

Valse slagerij in Noord-Ierland
Valse winkel in Noord-Ierland

Ook tijdens voorbereiding van grote evenementen worden de ruigere buurten van een stad vaak bedekt gehouden. Zoals tijdens de Olympische Spelen in Peking (2008). Arme delen van de stad werden gewoonweg bedekt met reclamepanelen voor de Olympische Spelen.

Reddit
Telegraph
Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst