Kim en Kanye willen trouwen in Versailles

Dat Kim en Kanye hun trouwfeest bescheiden zullen houden, moet je niemand wijsmaken. Maar volgens Us Weekly zien ze het wel héél groot: het gigantische Versailles is de droomlocatie voor hun huwelijk.

Spiegelzaal in Versailles

Hoewel het nieuws nog steeds niet bevestigd werd, zou het ons niet verbazen dat Kanye West zijn zinnen op Versailles gezet heeft. De rapper maakte duidelijk dat geld geen rol speelt.

Daarnaast heeft hij ook iets te bewijzen, want Kim Kardashian is wel wat gewoon. De realityster stapte twee jaar geleden in het huwelijksbootje met NBA-speler Kris Humphries. Prijskaartje: zo'n slordige 10 miljoen dollar. Dat huwelijk liep al na 72 dagen op de klippen.

Rex Features

Toegegeven, het Paleis van Versailles heeft wel iets, maar je kan je trouw op zo veel manieren onvergetelijk maken. Enkele voorbeelden ter inspiratie.

Batman en Iron Man op je huwelijk

Kotaku.com

Adam Bohn, baas van Adventure Quest World, was niet te vinden voor een saaie kerkdienst. Hij maakte van zijn bruiloft een spektakel door ridders, ninja's, Batman en Iron Man te laten opduiken.

Al dansend naar het altaar

Jill en Kevin hadden geen zin om te wachten tot na de ceremonie om het feest te starten.

Surprise!

Ook Amanda Leak zal haar trouw niet snel vergeten. Zij liet haar Pinterest-account openstaan en dat gaf Rowan het idee om haar wedding board in realiteit om te zetten. Over een verrassing gesproken...

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst