Vrouwen droppen hun man in de opvang tijdens de koopjes

De koopjes zijn volop aan de gang. Een vreselijke periode voor veel mannen, niet alleen omdat de vrouwen geld over de balk smijten, maar ook omdat ze lijdzaam moeten toekijken hoe hun geliefde van winkel naar winkel raast.

China heeft de oplossing gevonden: mannen moeten niet meer als een hondje achter hun vrouw of vriendin aanhollen, je kunt ze als een baby in de opvang achterlaten.

kotaku.com

In de laogong jicun chu, letterlijk vertaald mannenvestiaires, kan de vrouw haar man droppen terwijl zij lustig gaat shoppen met de creditcard van manlief. De zielenpoten kunnen er een dutje doen, een praatje slaan met andere slachtoffers of gebruik maken van het internet.

Nieuw is het fenomeen niet, maar het is aan een opmars bezig. Ikea probeerde in 2011 al Manland op te richten om zenuwinzinkingen tijdens het shoppen te voorkomen.

Over zenuwinzinkingen gesproken... Enkele weken geleden sprong een man zijn dood tegemoet toen zijn vrouw maar niet wou stoppen met winkelen. Toen ze na vijf uur nog een winkel binnenstapte, lier haar vriend de winkeltassen op de grond vallen en sprong over het balkon van de zevende verdieping.

dailymail.co.uk

Wie harde bewijzen wil voorleggen, kan ook eens Miserable Men raadplegen. De Instagram-account is een verzameling foto's van mannen die er tijdens het shoppen maar ongeïnteresseerd bij staan, zitten of liggen.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst