Deze 6 mensen zijn zelfs te freaky voor Jambers

Wie dacht de grootste freaks al in Jambers gezien te hebben, think again! Het kan nog véél extremer, zoals de zes onderstaande gevallen bewijzen.

Superheld

De 24-jarige Amerikaanse Benjamin John Francis Fodor waant zich een echte superheld. Hij gaat door het leven als Phoenix Jones, de superheld die in Seattle elke nacht op pad gaat om misdaad te bestrijden. Kick-Ass in het echt, dus.

Vampier

De Amerikaanse Julia Caples is een 45-jarige vrouw, gelukkig getrouwd en moeder van twee. Tot zover is er nog niets aan de hand. Maar Julia heeft een kleine afwijking: ze drinkt al meer dan 30 jaar andermans bloed. Door het drinken van hun bloed voelt ze zich krachtiger, gezonder en mooier.

Getrouwd met objecten

Erika LaBrie is een 41-jarige Amerikaanse die stapelverliefd is op een grote, stevige en zwijgzame man: de Eiffeltoren! Ze "trouwden" in 2007 en dat was ook het moment dat ze haar naam veranderde in Erika La Tour Eiffel. Maar het kan nog gekker! Erika heeft de voorbije jaren immers "affaires" gehad met o.a. de Berlijnse muur en haar pijl en boog.

Hondenleven

Garry Matthews is een 47-jarige IT'er die sinds zijn kindertijd ervan overtuigd is dat hij een hond is, genaamd Boomer. Tegenwoordig slaapt Garry dan ook in een hondenkot en eet hij hondeneten. Garry gaat ook verkleed naar buiten in zijn zelfgemaakt kostuum. Op straat blaft hij naar de voorbijrijdende auto's zoals een echte hond.

Jezus Christus

De diepgelovige Lindsay Hamon draagt al meer dan 25 jaar een groot houten kruis met zich mee over de hele weeld. Zo heeft hij in al die jaren o.a. India, Roemenië, Nieuw-Zeeland en Sri Lanka aangedaan. Lindsay draagt het kruis elke dag zo'n 12 uur en weet nooit op voorhand waar te slapen. Hij spreekt iedereen aan over Jezus en maakte heel wat spannende momenten mee. Hij werd al beschoten, aangevallen én... van het Sint Pietersplein gegooid in Rome.

Lindsay moet soms wel terug naar zijn huis in Cornwall (Engeland) om daar geld in het laatje te brengen.

Verlamde

Het idee om door het leven te gaan met een verlamming is voor de meeste mensen een hel, maar niet voor de Amerikaanse Chloe Jennings-White, een 57-jarige chemicus. Chloe gaat gezond door het leven, maar droomt ervan om een verlamming te hebben aan haar onderlichaam. Een groot gedeelte van haar tijd zit ze in een rolstoel en draagt ze braces. Ze wil zelfs een operatie ondergaan om haar verlamming realiteit te maken.