Websites tegen de verveling

Wat als je àl je vertrouwde websites al hebt bezocht en je je te pletter verveelt? Dan hebben wij een ideaal lijstje met leuke links voor jou!

The Nicest Site On The Internet

Zoek je wat troost en liefde? Bezoek dan The Nicest Site On The Internet. Op deze website zal je eindeloos geknuffeld worden door jan en alleman.

thenicestplaceontheinter.net

Rasterbator

Wil je je kamer wat opfleuren met mooie posters, maar zijn ze te duur of vind je ze niet in de winkel? Ga dan naar rasterbator.net. Op deze pagina kan je elke afbeelding uploaden, die afhankelijk van de grootte opgeknipt worden in verschillende kleinere afbeeldingen die je kan afdrukken op je eigen printer.

Voorbeeld van een Rasturbator print (Foto: rasturbator.net)

Liveplasma

Inspiratie nodig voor een nieuwe film, een nieuw boek of leuke muziek? Ga dan naar liveplasma.com: zoek je lievelingsacteur, -auteur, of -muzikant en kijk hoe die op een coole visuele manier gelinkt wordt aan tal van andere gelijkaardige artiesten. Op de site kan je ook onmiddellijk de liedjes beluisteren.

Zoekresultaten voor

GeoGuessr

Vond je de aflevering in Wauters vs. Waes waarin de twee mannen werden achtergelaten in Albanië cool? Doe het dan zelf eens met GeoGuessr. Als je deze site opent word je met Google Streetview op een willekeurige plaats in de wereld gedropt en moet je raden waar je beland bent. Hoe dichter je bij de echte plaats bent, hoe beter.

Een straat in Gold Coast, Australië (GeoGuessr)

Find The Invisible Cow

Heb je geen vrienden om [Marco Polo](http://en.wikipedia.org/wiki/Marco_Polo_(game)) mee te spelen? Probeer dan de grappige variant op findtheinvisiblecow.com eens. De bedoeling is om met je muis over het scherm te schuiven, hoe dichter je bij de koe bent, hoe luider deze roept!

Duolingo

Gebruik je verloren tijd anders om een nieuwe taal aan te leren! Op Duolingo kan je een taalcursus nemen en dat volledig gratis! Lo que realmente funciona! Wat zoveel betekent als: het werkt echt! Je kan ook altijd de gratis app downloaden.

Duolingo app

Procatinator

Ben je vannacht uitgegaan en heb je een enorme kater? Kijk dan naar de katten op Procatinator die je in geen tijd zullen opvrolijken. Hersenloos surfen.

procatinator.com

Graag gedaan!

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst