Plan je ontsnappingsroute voor de zombie-apocalyps met een poster

Kettingzaag? Check. Bijl? Check. Shotgun? Check. Route naar een veilige zone? Oeps. Eén item mag niet ontbreken op je checklist voor de zombie-apocalyps: dezombie safe zone poster.

Tijdens de zombie-apocalyps is je Google Maps app waardeloos, want de ondoden hebben alle communicatie platgelegd. Je bent aangewezen op je MacGyver skills en moet zélf een uitweg vinden.

En dan kunnen deze posters je leven redden. Ze tonen de route naar de dichtstbijzijnde zombievrije zone met voldoende water, voedsel en bossen om je te verschuilen.

Het enige wat je tijdens de apocalyps dan nog moet doen, is de poster van je muur trekken, je kettingzaag grijpen, de zombie voor je deur in twee zagen en wegwezen.

De posters hebben ook een achterliggende boodschap. De veilige zones waar je tot rust komt terwijl de rest van de mensheid aan zijn einde komt, zijn allemaal beschermde natuurparken.

De makers willen met de posters duidelijk maken dat we deze parken moeten blijven beschermen voor de boze buitenwereld, of die nu bevolkt wordt door zombies of gewone mensen.

Je kan een gepersonaliseerde poster met je eigen stad bestellen op de webshop van Design Different.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst