Zeven feiten over Stromae die je nog niet wist

Dertig keer hiepiepiep hoera, want Stromae is jarig! Wij vieren zijn verjaardag door zeven feiten over de knaap te onthullen die je nog niet wist.

"Amai, nummer twee is ronduit verrassend!" - wij allemaal

Zeven feiten over Stromae die je nog niet wist

(Maar misschien wel al vermoedde)

1) Hygiëne

Stromae poetst elke ochtend zijn tanden. Als een heel normaal mens.

2) Orde en netheid

Als Stromae boodschappen doet, propt hij zijn ticketjes altijd in zijn portefeuille. Pas veel later, als die te vol zit, haalt hij ze er allemaal uit om ze dan in de vuilbak op de trein te gooien. Als een heel normaal mens.

3) Pijn

Ook Stromae vloekt als zijn nagel ergens blijft haperen en scheurt. Classic Stromae.

4) Rust

Soms, als Stromae niet kan slapen, woelt hij in zijn bed. En uiteindelijk valt hij dan toch in slaap. Gekkerd.

5) Wetenschap

Als Stromae hard op zijn gesloten ogen drukt, ziet hij allemaal kleuren. Maar als hij zijn ogen opendoet, ziet hij dan overal bubbeltjes vliegen. Toch voor een paar seconden.

6) Fysiek

Stromae is groot, maar niet supergroot, dus als hij iets uit een hoog rek moet halen, staat hij op zijn tenen. En als dat niet helpt, haalt hij er een stoel bij. Lefgozer.

7) Technologie

Af en toe moet Stromae data op een USB-stick zetten. Als hij dan zijn usbstick in zijn laptop steekt, zit die vaak omgekeerd, waardoor die niet in de USB-poort past. Dan draait Stromae zijn USB-stick om, maar soms helpt dat ook niet. Dus draait hij zijn USB-stick nog eens om en dan gaat het wel. Als gevolg denkt Stromae dan dat de hele wereld tegen hem is. Als een heel normaal mens.

Er schuilt in elk van ons een stukje Stromae. Bonne anniversaire!

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst