Netflix komt eraan, stop dus maar met stelen

Nog even wachten en dan is Netflix eindelijk beschikbaar in België. Wij hebben hoge verwachtingen en hopen dat het de beste manier wordt om films en series te bekijken. Vooral het illegaal downloaden zullen we niet missen en dan vooral voor deze redenen:

Nooit meer slechte videokwaliteit!

Wij zijn het beu dat je bij illegale downloads vaak de pixels op één hand kan tellen. Als je een goede internetverbinding hebt zal dit bij Netflix nooit een probleem zijn. Als je een slechte internetverbinding hebt ga je beter buiten spelen.

Nooit meer wachten op downloads!

Als je een nieuwe serie ontdekt dan wil je die NU bekijken en niet binnen een halfuur. Dankzij Netflix kunnen we op play drukken en meteen tot halfvier 's ochtends naar het scherm staren. Vaarwel wachten en vaarwel productiviteit!

Nooit meer reclame!

De reclame op sites voor illegale downloads wordt gemaakt door satan zelf. Elke banner is irritant, onbetrouwbaar, een link naar een virus of een combinatie van alle drie. Er is geen reclame op Netflix dus deze gedrochten zullen je niet meer storen. Alleen spijtig dat je die 'hot singles near you!' niet zal ontmoeten.

Nooit meer virussen!

De grootste verandering zal zijn dat we ons geen zorgen meer hoeven te maken over virussen via downloads. Gedaan met situaties zoals hierboven waarin hackers je vertrouwen in dolfijnen misbruiken.

Nooit meer slechte ondertitels en voice-overs!

Je vindt een download van uitstekende kwaliteit, begint te kijken en plots beginnen de acteurs Russisch te spreken. Waarom kon dit niet in de titel vermeld worden? En waarom krijgen die Russen zo goede kwaliteit terwijl ik naar een slechte camrip moet kijken? Netflix biedt Nederlandse ondertitels aan voor bepaalde series en de rest is gewoon in het Engels!

Nooit meer gratis kijken!

Netflix zal waarschijnlijk rond de 10 euro per maand kosten terwijl illegaal downloaden gratis blijft. Op zich is het geen groot bedrag maar veel mensen zullen toch liever gratis blijven downloaden.

Kortom Netflix ziet er goed uit maar is niet gratis dus ...

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst