Waarheen dit weekend?

Slecht weer of niet, weekend it is! Wij zetten de leukste activiteiten op een rijtje, voor wie niet weet wat te doen dit weekend.

Dit weekend is het Leffingeleuren in Leffinge (deelgemeente van Middelkerke). Het evenement is aan zijn 36e jaargang toe en is een driedaags festival met enkele sterke namen in de line-up. Onder andere Tiga, Jessie Ware, The Magician en Arno tekenen present. Tickets zijn nog beschikbaar.

De zomer eindigt officieel pas volgend weekend en dat wil dus ook zeggen dat de festivalzomer nog niet voorbij is! Op het gratis festival Antwerp Open Airkun je zaterdag 14 september nog een laatste keer je danspantoffels aantrekken om het einde van de zomer te vieren op de tunes van onder meer Gunther D., Dunya en Utah Jazz. De volledige line-up vind je op de website.

Zaterdag is het** Fantasia Festival** in Hamme (Waasland)! Deze festivaldag start om 13u en zal afsluiten met een dj-set van Faithless tot 1u. Andere bekende namen zijn: Regi, Showtek, Yves V, John Dahlbäck, Mark With a K en Dj Furax. Tickets zijn nog verkrijgbaar voor 24 euro.

Zaterdagavond kan je ook nog Hindu Nights in je agenda bijvullen. Dit evenement vindt plaats in de Vooruit in Gent met een concept dat al enkele jaren bestaat, namelijk een feest met een mix van rock 'n roll en soul. Meestal is dit feestje uitverkocht, maar de laatste 200 kaarten liggen nog klaar, misschien iets voor jou?
Meer info vind je op hun website.

Een modefestival? Dat organiseer je in een modestad! Dit weekend kan je op vrijdag en zaterdag in Antwerpen terecht voor het Antwerp Fashion Festival. Wat je je daarbij moet voorstellen? Wat dacht je van: een bloggers closet sale, een shopping spree met gratis advies van een professionele stiliste of een late night shopping avond tot 22u? Het volledige schema vind je hier.

Woensdag ging de nieuwe Vlaamse film van "Los Flamencos" in première. Een luchtige komedie over drie bejaarde broers die samen een bankoverval beramen om zo naar Mexico te kunnen. Lachen met de dood, de daarbij horende crematies én defecte pacemakers. Kortom, perfect voor een regenachtig weekend.

Een andere nieuwkomer in de filmzalen is "White House Down". Channing Tatum speelt de rol van een politieagent die net naast zijn droomjob, de lijfwacht van de president (Jamie Foxx), grijpt. Toch krijgt hij nog een kans wanneer het Witte Huis onverwacht wordt aangevallen. Goede film voor wie van actie houdt, of om het in de woorden van IMDb te zeggen: "This movie is packed with excitement, action, and CGI effects - almost start to finish."

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst