Tomorrowland-stress? Relax met Ingeborg!

Heb jij ook stress om zo'n felbegeerd Tomorrowland-ticket te pakken te krijgen? Wij vroegen Ingeborg naar een oplossing!

Met de tips van Ingeborg zit je volledig zen en ontspannen achter je computer en krijg je in no-time een kaartje te pakken.

  1. Stap op tijd én met het goede been uit bed. Een goed begin is het halve werk!

  2. Rek je lekker uit, trek je beste trainingspak aan en zet een lekker tasje koffie. Mijn favorieten zijn Irish of Hasseltse.

  3. Snuif de frisse ochtendlucht op. Trek je Air-Max'jes aan en ga even lekker jumpen in de tuin. Of maak een toertje op je Dax, lekker spannend op het gladde wegdek. (Wel je helm niet vergeten!)

  4. Straal positieve energie uit. Jà, je staat op het punt om een fortuin uit te geven om de inhoud van iemand z'n USB stick te beluisteren op een overvolle weide met irritante Hollanders en veel te duur en warm bier. Maar je kan toch maar mooi zeggen dat je erbij was!

  5. Adem. Vergeet niet om goed in en uit te ademen. Je wil niet flauwvallen voor je scherm en weer wakker worden als Tomorrowland al voorbij is.

  6. Steek je computer in het stopcontact (niet langer dan nodig, we denken aan het milieu!), neem je kaartlezer klaar en wacht tot 11.00 uur. Beter te vroeg dan te laat. Bovendien zitten al je vrienden ook thuis voor de computer, dus het is niet dat je iets op het pleintje mist.

  7. Zet de 'Relax met Ingeborg' Spotify playlist op terwijl je wacht. Ik stelde een mooie mix van de mooiste meditatiegeluiden samen om je helemaal 'zen' te voelen.

Veel succes!

Liefs en namaste, Ingeborg.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst