The future is here: seks met een robot

De Oculus rift is een virtual reality bril die je toelaat om met bewegingen een videospel te besturen. Als je de bril opzet krijg je het gevoel in het spel te zitten.

Deze technologie biedt coole mogelijkheden zoals dit spel waarin je een vogel bent. Ook voor fans van dat andere vogelen is er een groot aanbod:

Pak mem

Onlangs smeet een zekere 'Ryuoto' een filmpje online van zijn eigen Oculus Rift projectje. In zijn zelfgemaakte spel kan je in de borsten knijpen van een virtueel karakter.

Omdat gewoon in de lucht knijpen belachelijk is maakte hij een stel rubberen tieten uit een muismat. Ook realistisch is dat het virtueel karakter niet wil dat je haar aanraakt en vraagt om te stoppen.

Dit spel verdient eigenlijk de titel 'Meest creepy Oculus Rift spel' maar die eer is al weggelegd voor de volgende op de lijst.

Virtuele rukmachine

Het meest awkward filmpje op het internet is de demonstratie van de VR machine hierboven. Hoewel de mechanische arm er eerder beangstigend dan aantrekkelijk uitziet, is dit volgens sommigen toch de toekomst van porno. Er zijn nog meer filmpjes van dit bizarre product te vinden, maar deze gif vat alles samen:

Star trekken

Imgur

Eerst en vooral: als je de ongecensureerde versie van het screenshot wil zien, klik dan op de link onder de foto.

Ten tweede: WAAROM ZOU JE IN GODSNAAM MEER WILLEN ZIEN? Het spel 'Sexy space adventures' lijkt gebaseerd op iemand zijn ergste nachtmerries, maar sommigen vinden dit blijkbaar geil. De website PC Gamer heeft het spel al geanalyseerd, dus dan hoeven wij het gelukkig niet meer te doen:

Looking down I notice that my avatar is sporting an erect penis, and in front of me a naked woman is wandering around the room, occasionally bumping into walls. Galaxies and nebulas spin past a window reminding me that I’m in space. The character models are horrifying: the woman has empty, staring eyes and a nest of mad hair. Worse still, she speaks in an eerie Stephen Hawking-style machine-generated voice. “Yeah, baby.” she drones emotionlessly.

— PC Gamer review
PC Gamer

Mocht dit artikel je zin gegeven hebben om zelf op een 'Sexy space adventure' te gaan, dan kan je terecht op deze subreddit.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst