Waarom stinkt iedereen op trein, tram en bus?

Jouw geur gaat ons allemaal aan. En nu blijkt uit eigen onderzoek dat pakweg 93% van de mensen die de trein, tram of bus neemt echt stinkt. Maar waarom?

Wel, er zijn verschillende redenen waarom mensen op de bus beginnen te stinken:

Ze moeten zich haasten

Want iedereen weet dat je nooit op tijd naar de bushalte vertrekt. Er is altijd wel een gsm die nog op tafel ligt of een schoen die vermist is, waardoor je richting bushalte moet spurten. Onderweg haal je gefrustreerd je sjaal af, want je zweet zo al genoeg.

En dan is hij daar, het gigantische monstertuig waar jij een kilometer voor gesprint hebt. Je hebt het gehaald en wurmt je dikke kont in een zitje. Daar laat je het zweet stromen. Het kan je niets meer schelen, want je hebt tenminste de bus gehaald.

Ze kleden zich te dik

“Wat?! Tien graden vandaag? Dat is dé gelegenheid om mijn thermisch ondergoed uit te testen!” Laat ik je daar stoppen. Tien graden is niet koud. Het is op zijn minst frisjes en dan mag je al eens je winterjas uitproberen, maar verder gaan we het niet trekken, hé?

Ze wassen zich niet meer

Ja, ja, water is koud en als je uit de douche komt, vries je zo aan de vloer. Bla bla bla. Je niet wassen is onaanvaardbaar. Als je water hebt, gebruik het dan! Je hebt toch ook geen bed om ernaar te staren?

Extra wist-je-datje: er bestaat ook een warme variant van water.

Ze stinken uit hun bek

Waardoor de bus volledig naar die bek begint te ruiken en je denkt dat de persoon zelf stinkt. En toch is niets minder waar. Zijn lichaam stinkt niet, hij is gewoon rot vanbinnen. Opluchting alom!

Ze hebben dingen bij die stinken

Dat hoeft niet hé jongens!

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst