Fans steunen hun ploeg op de gekste manieren

Supporters zijn er om hun club te steunen. Maar als ze dat op een creatieve manier doen, zijn wij fan van deze fans. Een overzicht van de ongeziene taferelen die de ronde doen op het net.

Traditiegetrouw worden er bij de jaarlijkse 'Teddy Bear Game' massaal veel teddyberen op het ijs gegooid zodra de eerste hockeyspeler scoort. Dit jaar waren dat er ongeveer 26.000.

Alle teddyberen worden dan verzameld door de spelers op het veld en gedoneerd aan een plaatselijk goed doel in Calgary, Canada.

Iets gelijkaardigs gebeurt elk jaar in Amerika. Daar gooien de supporters van de studentenploeg van John Brown University toiletrollen het veld op bij het eerste thuisdoelpunt van het basketbalseizoen.

Deze toiletrollen worden weliswaar niet gedoneerd aan een goed doel.

Elk vrijdag voor het laatste examen speelt de Taylor University studentenploeg de Silent Night Game. De supporters blijven dan muisstil tot hun ploeg het tiende punt heeft gescoord.

Afgesloten wordt er met het zingen van "Stille Nacht".

Dit 8-jarig meisje krijgt de eer om het nationaal volkslied te zingen voor een ijshockeywedstrijd in Virginia. Pijnlijk als het dan misloopt, maar de fans zijn er om haar te helpen...

Als je deze man nog niet kent, wordt het dringend tijd dat je dat gaat doen. Rémi Gaillard staat bekend om zijn uitermate geslaagde grappen. Zo laat hij in dit filmpje wielertoeristen voelen hoe het is om in een etappe in de Tour te fietsen.

Op een bepaald moment in deze Amerikaanse baseballwedstrijd sijpelt het nieuws binnen dat Osama Bin Laden vermoord is.

Iemand begint "USA" te scanderen en de kreet verspreidt zich als een lopend vuurtje door het hele stadion.

De spelers van de Turkse basketbalploeg Anadolu Efes moesten van hun club een klassiek concert bijwonen.

Wat zij niet wisten is dat de zaal gevuld was met supporters en ze eigenlijk meespeelden in een "verborgen camera"-stunt.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst