Superbowl: het verslag van onze reporter ter plaatse

Sambal kreeg een Superbowl-uitnodiging en stuurde een dolgelukkige reporter op pad naar HET sportevenement van het jaar.

Zwetende atleten, pompende muziek en elektriciteit in de lucht: dit was de meest met adrenaline gevulde zondag van mijn leven. Ik ben nooit een grote sportfan geweest, maar een evenement als dit laat niemand koud.

Mijn reactie toen ik het nieuws hoorde

Iemand die wel gek is van sport is Ronny Koopman die al jaren een vaste waarde is bij zijn ploeg. "Iedereen leeft naar deze dag toe, zelfs mijn hond! Die heeft uit nervositeit de hele parket ondergepist." lacht de veteraan.

Ronny Koopman, the living legend!

Dat blijkt het understatement van het jaar te zijn wanneer de eerste fans binnen druppelen. Iedereen is uitgedost in de kleuren van zijn team en er wordt de hele dag gezongen. Deze atmosfeer is speciaal, je voelt gewoon dat je een historisch moment gaat meemaken.

Vertaling: 'Wij zijn hashtag één'

Vijf minuten voor het begin van de wedstrijd kan ik nog even met Ronny spreken."Er zou gesjoemeld zijn met de wedstrijdballen!" briest hij furieus. Hij stopt niet met vloeken tot hij uit de kleedkamer is, het wordt mij meteen duidelijk dat dit geen 'spelletje' meer is. These guys mean business.

Over de match zelf kunnen we kort zijn: de Kingpins versloegen met gemak Bowlingclub 't Kegeltje. Bowlingzaal Superbowl ging volledig uit zijn dak toen Koopman een perfecte reeks van 300 punten smeet. Hier werd bowlinggeschiedenis geschreven en ik was erbij!

Een magisch moment

Ik zou graag Kaat en Frank, de eigenaars van Superbowl, bedanken voor de uitnodiging. Hopelijk mogen we volgend jaar opnieuw het Antwerps Bowlingtoernooi bijwonen!

Bezoek ook zelf eens Superbowl in Lier voor een gezellig middagje bowlen of pool!

Een subtiel stukje reclame voor onze gastheren
Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst