Stop de digitalisering van onze westerse maatschappij

Binnen 20 jaar zijn de helft van onze jobs ingenomen door robots, bericht Het Laatste Nieuws. Waar gaat het met de wereld naar toe als wij hardwerkende Vlamingen vervangen worden door een stel computers? En wanneer gaan zij eindelijk eens onze taal spreken en zich aanpassen aan onze gewoontes?

Dit zijn vragen die ook Filip De Printer, voorzitter van het front tegen digitalisering, zich alle dagen stelt. "Ondertussen zijn er al meer computers dan Vlamingen in dit land. Het zal niet lang duren voor die schroothopen het hier voor te zeggen hebben."

Elke dag staart De Printer 3 uur lang kwaad naar een computer

Niet alleen onze jobs lopen gevaar, maar ook wij eerlijke hardwerkende Vlamingen zijn niet langer veilig. De laatste jaren is de cybercriminaliteit fors gestegen en het lijkt er niet beter op te worden. Wist je trouwens dat die computers zich nooit wassen?

— Filip De Printer
Je kan een cyberdief herkennen aan zijn laptop en bivakmuts

Ook voor Roger Haenen is het genoeg geweest "Op een dag kwam ik vroeger thuis en vond ik mijn vrouw in bed met een laptop. Die del lag daar te smossen met nen Dell godverdomme!".

Roger deelde hevig klappen uit, de laptop kwam er vanaf met lichte foutmeldingen

Op elke hoek van de straat verschijnen er computerwinkels en wij eerlijke hardwerkende Vlamingen moeten dat zomaar slikken. Van mij mogen al die computers terug naar Silicon Valley, of gelijk waar ze vandaan komen!

— Roger Haenen

Theo Lange, de minister van Digitale Immigratie, ligt al maanden hevig onder vuur voor zijn laks beleid. Vooral zijn zwakke optreden bij de rellen tussen Mac's en PC's zijn veel mensen nog niet vergeten. Het lukte ons niet om Lange te contacteren, niet verbazend als je weet dat dit VIA EEN COMPUTER MOET GEBEUREN. De minister heeft duidelijk al partij gekozen...

Eerlijke hardwerkende Vlamingen wij hebben jullie steun nodig! Verspreid dit bericht en stop de digitalisering!

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst