Steak and BJ Day

Niets zegt "ik zie je graag" zoals kilo's chocolade, bloemen en kaartjes van Hallmark. Of toch op valentijn. Terwijl het op 14 februari vooral de mannen zijn die hun romantische gevoelens op de meest spontane wijze moeten botvieren, is er vandaag een tegenhanger. Exact een maand na valentijn mogen de vrouwen uit hun pijp komen voor 'Steak and Blowjob day'.

Waar het voor mannen nog moeilijk is om uit te vlooien waarmee ze hun geliefde plezieren op valentijn, dekt de naam Steak and Blowjob day de lading.

Toch wordt de feestdag niet overal gevierd. In Japan doen ze het - hoe kan het ook anders - volledig anders. Op valentijn geven vrouwen de mannen chocolade. Liefst nog zelfgemaakte caloriebommen. Als tegenprestatie organiseren chocolatiers te lande vandaag White Day, een dag waarop Japanse mannen vrouwen verrassen met - je raadt het al - witte chocolade.

14 maart is blijkbaar een populaire dag, want behalve de romantische feesten die we hierboven beschreven, is vandaag ook internationale "Dag van de Slaap" en - we verzinnen het niet - "International R. Kelly Day"

En om voor de hand liggende redenen is het vandaag ook gewoon Pi-dag...

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst