Marginaal, marginaler, marginaalst,... South Beach Tow

Net als je denkt dat we met een programma als Jersey Shore de bodem van het vat der marginaliteit bereikt hebben, schrapen ze toch nog wat restjes van de onderkant. Maak kennis met met South Beach Tow, een realityreeks met een zekere Bernice in de hoofdrol.

Toch mogen we Bernice, de dame die met de sleepwagen rijdt, niet met alle eer laten lopen. De inwoners van South Beach verdienen ook een pluim voor hun - meestal - hilarische interventies.

Politie heeft Bernice niet nodig. Ze lost haar problemen liever zelf op. Wij zouden haar liever te vriend houden, maar de mensen waar Bernice mee te maken krijgt denken daar blijkbaar anders over. Met alle gevolgen van dien...

picstopin.com

Deze feestneuzen mochten het aan de levende lijve ondervinden: met Bernice wordt niet gesold.

En als Bernice je niet weet te entertainen, kun je nog altijd eens goed lachen met het gewillige hulpje van de groep: Kosgrove.

Wie wat dieper graaft, of gewoon de Wikipedia-pagina leest, leert dat de serie al aan z'n derde seizoen toe is en gemaakt wordt door de production company van Jennifer Lopez.

Veel scènes zullen nogal ongeloofwaardig overkomen en dat is juist omdat ze het ook zijn. Hoewel het een realityprogramma pretendeert te zijn, worden heel wat "bestaande" situaties nagespeeld. Blijft Jersey Shore dan toch aan de top (of op de bodem)?

memecrunch.com
Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst