Solden bij het Belgisch leger

Een leger zo groot en geavanceerd als dat van België kost heel wat geld om te onderhouden. Een van de manieren om dit te doen is een paar overbodige spulletjes verkopen. Particulieren die een eigen privéleger willen starten kunnen op www.mil.be/sales hun hartje ophalen:

Speel zeeslag op grote schaal

Het wordt meteen duidelijk dat ons leger geld nodig heeft wanneer je hun catalogus vol ingescande foto's, comic sans en word-art ziet. Los daarvan is een schip van 50 meter lang en 378 ton zwaar best een leuke aankoop. Klein detail: je moet zelf het schip komen halen en transporteren, vergeet dus niet een stevige zak mee te brengen.

Perfect om boodschappen mee te doen

Deze immense kraan kan een last van 70 ton tot op een hoogte van 63 meter brengen. Ideaal voor iemand die wil verhuizen en liefst alles in één keer vervoert. Klein minpunt is de kapotte versnellingsbak, je brengt dus best een paar vrienden mee om te helpen duwen.

De 'Back to school' collectie

Ook aan de kleinsten onder ons is gedacht met deze stijlvolle gecamoufleerde boekentassen. Perfect als je naar school moet in oorlogsgebied.

Hoogtechnologisch snufje van het Belgisch Leger

Terwijl de rest van België in het donker zit tijdens de stroompanne, geniet jij van je stormlantaarn. Deze hoogtechnologische uitvinding van het Belgisch leger stelt je in staat om zonder elektriciteit toch licht te maken.

Meubels in 'barricade' stijl

Wat op het eerste gezicht een gewone stapel rommel lijkt, is eigenlijk een zeer lange muur gemaakt uit rommel. Tenzij je van plan bent een fort te bouwen uit lelijke meubels kunnen wij hier geen nut voor bedenken.

Als je graag naar de uitverkoop zou gaan of zelf de catalogus wil bekijken, kan je hier terecht.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst