Halsbrekende waanzin in de Selfie Olympics

Heel wat jongeren halen de laatste dagen halsbrekende toeren uit in hun badkamer. Niet om hun haar in de plooi te krijgen, maar wel om een selfie te nemen die de boomende Facebookpagina Selfie Game 2014 waardig is.

Het vraagt even tijd om bovenstaande foto te begrijpen, maar twitteraar Avi ligt wel degelijk op zijn badkamerdeur te slapen. Veel meer aansporing had de jeugd niet nodig om de strijd van meest absurde selfie aan te gaan. Op Instagram regende het #SelfieOlympics hashtags en ook op Twitter schoten accounts zoals The Selfie Olympics als paddenstoelen uit de grond.

De regels

De regels zijn simpel: de selfie moet in een badkamer genomen worden en moet bij voorkeur een foto zijn van je spiegelbeeld. De meesten nemen er ook een rekwisiet bij, zoals de jongen hierboven die zijn kano in zijn badkamer binnen wist te krijgen. Hoe absurder, hoe beter.

Het is vrij duidelijk dat 2013 nog maar het begin was van de selfie-boom. 2014 wordt het echte werk is. Gevaarlijk werk ook, want al snel werd het net overspoeld door waaghalzen die net iets te veel hooi op hun vork genomen hadden, met pijnlijke foto's te gevolg. Onderstaand geval bleek gelukkig een hoax te zijn.

Don't try this at home, zouden we zeggen. Maar dan wordt het moeilijk om deel te nemen. Gebruik je verstand dan maar?

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst