Gepekelde oogballen, rivierzand en andere remedies tegen katers

Aaah, de marteling der zuipschuiten, beter bekend als kater. Zelfs de meest ervaren dronkelappen krijgen er wel eens mee te maken, dus oefening helpt je niets.

Wat we je wel kunnen aanbieden zijn enkele remedies tegen katers. Of ze werken, laten we aan jou over. Met een beetje geluk, heb je er eentje gevonden tegen oudejaarsavond.

De anti-katerpil

Wie deze methode wil uittesten, kan maar beter snel zijn. Eerder deze maand werd de zogezegde anti-katerpil Tibi Tonic in de virtuele winkelrekken gelegd. De bruistabletten verkopen als zoete broodjes. De aminozuren en vitaminen zouden je een helse ochtend (dag) moeten besparen. Je neemt ze in voor je gaat slapen. Een pakje van 10 tabletten kost 20 euro.

vitoxy.be

Citroenfrisse oksels

Als het aan de Puerto Ricanen ligt, zakken we een nachtje door met citroensap aan onze oksels. Niemand die kan zeggen of het werkt, of het gewoon een manier is om af te rekenen met het zweetgeurtje van je gezelschap. De uitleg: het zuur in citroensap voorkomt dat je gaat zweten. Daardoor droog je niet zo snel uit en sta je niet op met een bonkend hoofd.

someecards.com

Gepekelde oogballen

In Mongolië zweren ze bij een paar gepekelde schapenoogballen in tomatensap. Waarschijnlijk ben je zo gedegouteerd bij de gedachte alleen al dat die koppijn plotseling niet meer zo erg aanvoelt.

united-academics.org

Die goeie ouwe Sprite

Wij zijn vooral van deze Chinese ontdekking: een flesje Sprite naar binnenkappen voor het slapengaan. De Chinese wetenschappers gingen bij 57 verschillende drankjes na hoe die alcohol in je lichaam afbreken. Tal van kruidendrankjes, thee en frisdranken passeerden de revue, maar het was Sprite dat er met kop en schouders uitstak.

To the river, mate!

Te veel whisky gezopen in een Ierse pub? Dan zul je misschien de tip krijgen om jezelf tot aan je hoofd in rivierzand te gaan steken. Een poging waard, maar een koude douche zal het werk ook doen.

Nog niet overtuigd van bovenstaande remedies? Dan kun je er nog enkele in onderstaande video terugvinden. Of je kunt je aanmelden als bob, wat vanzelf gaat gebeuren als je de video bekijkt.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst