300 tieners houden Project X-fuif bij voormalig NFL-ster

Project X

Het vakantiehuis van voormalig NFL-ster Brian Holloway werd vernield na een wild feestje met zo'n 300 gasten. De politie beweert dat jongeren inbraken in het huis en zo veel mogelijk vrienden hadden uitgenodigd om het om te dopen tot een feestparadijs. Het feestje barstte echter uit zijn voegen en het huis werd zwaar vernield. Deuren, vloeren en ramen moesten er aan geloven en veel spullen werden gestolen. De schade wordt geschat op $20.000.

Holloway zelf was in Florida toen hij van zijn zoon te horen kreeg dat in zijn huis in Stephentown een feest losbarstte. De zoon van Holloway kreeg zelf namelijk verschillende uitnodigingen voor "een groot feest" op dezelfde locatie van het huis van zijn vader.

De hele avond werd door de fuifgangers netjes vastgelegd op sociale media en de politie zegt dat het zijn onderzoek dan ook daar op afstemt.

Tweets en foto's vanop het feestje

In tegenstelling tot wat je zou denken, reageerde Holloway groots op de gebeurtenis en wil hij vooral de kinderen helpen. "Ik ben woedend, hoe kunnen we deze 300 levens redden, 300 tieners die dachten dat dit een goed idee was?", zegt Holloway.

Hij begon een campagne op het internet om de tieners te laten inzien dat wat ze deden fout was, maar ook om het drugs- en alcoholprobleem bij de jeugd aan te pakken.
Hij richtte de website www.helpmesave300.com op, waarop hij een lijst van tweets en foto's van tijdens feest zet, met de vraag de feestgangers te identificeren.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst