Perez Hilton: "Stromae is the best of the best"

De bekende Amerikaanse blogger Perez Hilton was al fan van Stromae, maar na het eerste concert van de Belg op Amerikaanse bodem (in het Best Buy Theater in New York), is hij helemaal uitzinnig geworden.

"ik ben al naar honderden concerten geweest, maar vanavond gaf Stromae een van de beste concerten waar ik OOIT naartoe ben geweest", zegt hij op Facebook en Instagram.

It wasn't just a concert - it was a show! And it was such an inspired mix of so much! It was music. It was art. It was fashion. It was high-brow! It was accessible! It was sooooo tight! So well thought-out! Entertaining and inventive from start to finish. Fresher than fresh!

— Perez Hilton

"Het was een concert van het niveau van een stadionshow, maar dan in een club (Sambal: met de capaciteit zoals de AB in Brussel)"

"Kudos to him for bringing his entire production over! Everything was the best of the best! Lights! Amazing band! Phenomenal visual! Props! Costume changes! His showmanship! His humor! His dance moves! The bold choices! Everything!!!!"

http://instagram.com/p/pfZaGVoavi/

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst