Exclusieve party met Jay-Z in Antwerpen

Elisabeth Ouni, de vrouw achter No Balls, No Glory; A Polaroid Story, is er maandagavond/nacht in geslaagd om zich op een afterparty met Jay-Z en Timbaland binnen te murwen.

Al vier jaar probeerde Ouni vergeefs om de Amerikaanse hiphopster voor de lens van haar Polaroid-camera te krijgen. Nu hij maandagavond in het Sportpaleis stond, leek het haar dé gelegenheid om tot bij Jay-Z te geraken. Uiteindelijk is het niet gelukt om hem te laten poseren, maar the chase leverde haar wel een unieke ervaring op.

Club Magic

Ouni heeft er zowat haar levensmissie van gemaakt om hiphop- en r&b-artiesten op Polaroid vast te leggen.

In haar laatste blogpost ("Jigga No") vertelt ze uitgebreid hoe ze via de eigenaar van de Antwerpse club Magic binnen kon bij de VIP-afterparty.

Ouni vertelt hoe ze aan een gin-tonic aan het nippen was toen Jay-Z kwam binnengestrompeld met Timbaland en Robinson Cano aan zijn zij . Om het in haar eigen woorden te beschrijven: “My jaw dropped to my fucking knees. Pardon my french.”

Club Magic
Club Magic

De rest van de avond kun je onder de noemer ‘trial & error’ plaatsen. Het uiteindelijke antwoord op Ouni’s vraag om een Polaroid van Jay-Z te nemen was een vriendelijke nee. Aan de andere kant kunnen er niet veel mensen een feestje met Jigga van hun bucket list schrappen. Wie Ouni wel op Polaroid kreeg waren DJ JUS SKE, de officiële tour-dj en Omar Edwards, Jay-Z's music director.

Elisabeth Ouni
Nikolai Kokanovic

In het verleden haalde Ouni al topnamen voor haar lens, zoals Kendrick Lamar

Elisabeth Ouni

Of Diplo (Major Lazer):

Elisabeth Ouni

Ouni at work:

Met Polaroid fotograferen vergt veel geduld. De artiesten moeten echt poseren voor haar camera, en stil blijven staan, want Polaroids kunnen niet om met beweging. Ver weg van de snappy smartphone-camera's dus. Een kunst op zich.

Lees Meer
Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst