Vier vrienden vs. werkloosheid: nieuw programma op Eén

Vier jonge mannen palmen eind deze maand je scherm in met het fonkelnieuwe programma 'Ooit komt het goed'. De vier vrienden die door de camera achtervolgd worden, gaan in deze reeks de strijd aan met de jeugdwerkloosheid.

een.be

Het viertal kon niet langer met lede ogen toezien hoe bijna een vierde van de Belgische jongeren werkloos is, en stapte met een programmavoorstel naar Eén. "Jullie betalen ons en wij gaan in die tijd op zoek naar een job. Daar maken wij een programma over. Zo hebben jullie aan het einde van de rit een nieuw programma en wij, hopelijk, een job", stelden ze voor.

een.be

En met succes, want vanaf 20 februari valt'Ooit komt het goed' te bekijken op Eén. Tomas, Stijn en Thibault gooien het over een andere boeg en zoeken manier om op de meest eigenzinnige manieren aan werk te geraken. Dat gaat van solliciteren voor jobs waarvoor je niet het juiste diploma hebt, tot een bedrijf binnen te vallen en gewoon te beginnen werken.

Tijs zoekt een andere manier om geld te verdienen en kreeg als opdracht een gat in de markt te vinden. Omcirkel 20 februari alvast in je agenda!

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst