Nostalgie en frustratie: oude games in je browser spelen

Irritante muziek, pixels zo groot als een ei en een frustrerende moeilijkheidsgraad: het recept van de beste games uit mijn kindertijd.

Onlangs vond ik een site waar ik die klassiekers opnieuw kon spelen! Sommige waren goed, sommigen waren erger dan je neushaar langzaam uittrekken. Een greep uit de klassiekers:

How do I turn this on?

Het allereerste spel dat ik wou spelen was natuurlijk Leisure Suit Larry. Vroeger moch ik dat niet spelen want het spel zit vol slecht getekende... tieten! Niemand die mij nu nog kan stoppen om virtuele chicks te scoren ...

Ok, raar, maar hoe moeilijk kan het zijn?
Ik was 'simple questions' beloofd :-(
Alles wat je zegt ben je zelf!

Uiteindelijk kwam ik te weten dat je met een trucje voorbij deze verschrikkelijke vragen kan. Spijtig genoeg bleek het spel helemaal niet aan mijn verwachtingen te voldoen.

Je doet opdrachtjes en af en toe beland je in bed met iets wat op een vrouw moet lijken. Dit beeld zegt eigenlijk genoeg:

Sexy

Als twaalfjarige had ik dit waarschijnlijk geweldig gevonden maar nu is het gewoon creepy. Op naar de volgende teleurstelling!

Tijd voor een klassieker

Over dat robotpak van Hitler hebben ze mij op school toch niks verteld.

Bon geen risico's meer we gaan voor een spel dat sowieso goed is: Wolfenstein 3D. Het spel is simpel: nazi's naar het hiernamaals knallen. Kers op de taart is natuurlijk Robot Hitler die je op het einde mag vermoorden. Historisch correct!

Heb je zelf nog een stevige dosis nostalgie nodig? Klik dan hier!

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst