Meme-god Nicolas Cage is 50

Het is feest vandaag bijNicolas Cage. De Amerikaanse acteur wordt 50 jaar en wij vieren dit met de manier waarop hij écht beroemd werd... niet dankzij zijn films, maar dankzij de memes over hem.

Your Argument is Invalid

Deze foto wordt gebruikt tijdens internetdiscussie, als iemand ietszegt watonlogisch is. Geniet ook van de hilarische spin-offs van deze meme.

knowyourmeme
knowyourmeme

You don't say?

Deze gelaatsuitdrukking van Nicolas Cage, uit de film Vampire's Kiss, gebruik je als je sarcastisch antwoordt op iets wat je al wist.

knowyourmeme

Nicolas Cage is a Vampire

In 2011 verscheen op eBay een foto die te koop stond met als titel: "Nicolas Cage is a vampire". Het startbod bedroeg 1 miljoen dollar, maar werd uiteindelijk weggehaald. De man die op de foto is afgebeeld lijkt bizar veel op Nicolas Cage. De foto zou genomen zijn in 1870, wat zou betekenen dat de acteur geen 50 jaar is, maar 150 jaar.

knowyourmeme

Nic Cage as Everyone

Het gezicht van Nicolas Cage wordt op allerlei celebrities en filmpersonages geplakt.

knowyourmeme

Zo ook op Miley Cyrus in de videoclip "Wrecking Ball".

Iedereen en dan ook iedereen is Nicolas Cage op de website Feeling Cagey. De site toont een random livestream van selfies met het hoofd van Nicolas Cage erop geplakt.

Nicolas Cage losing his shit

Dit is een YouTube filmpje dat 3 jaar geleden online is geplaatst met de beste "freaking out" scenes van Nicolas Cage. Het hilarische filmpje is al meer dan 10 miljoen keer bekeken.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst