Michelle Rodriguez <3 Cara Delevingne

Word is out: Cara Delevingne en Michelle Rodriguez zijn een koppel. Dat maakte die laatste bekend in een interview met The Mirror. Je had geen glazen bol nodig om door te hebben dat de twee iets meer waren dan goede vrienden, maar vanaf vandaag is het dus officieel.

We quoten:

It’s going really well. She’s so cool. When we started hanging out I just thought she was awesome, and we have the best time together. She’s hard though. You wouldn’t want to mess with her in a fight.

— Michelle Rodriguez

De 35-jarige actrice uit The Fast & the Furious en het 21-jarige supermodel werden vorige maand nog in elkaars armen gespot op een basketbalwedstrijd. Een occasionele (dronken) kus kon er ook vanaf.

Onlangs werd nog gespeculeerd dat de twee Thelma en Louise zouden spelen in een remake van de film. Van method acting gesproken...

Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn, want met de bevestiging een koppel te zijn komt nu ook de kritiek. Zo wordt gezegd dat Michelle Rodriguez, die weet hoe een gevangeniscel er vanbinnen uitziet, een slechte invloed op Cara zou zijn. Al heeft Cara ook al wat op haar kerfstok staan, zoals die keer toen ze een zakje met wit poeder liet vallen voor de ogen van een bende paparazzi.

thesun.co.uk

Ook met de foto die Cara onlangs op Instagram postte, maakte het kersverse koppel geen goede indruk. Daarop is te zien hoe zij en Michelle aan een infuus hangen.

Wat niet wil zeggen dat wij niet blij zijn voor the happy couple.

etsy.com
Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst