Lijstje van de beste lijstjes van 2013

Het is weer die tijd van het jaar waarop alles van 2013 in lijstjes gegoten wordt. Ook wij voelden de drang om een lijst te maken. Een lijst van de (slechte) lijstjes van 2013.

De 24 beste lippen van 2013

Onontbeerlijke informatie volgens Buzzfeed is wiens lippen dit jaar de beste indruk nalieten. Euh... oké? En volgens hen pieken Rihanna's lippen dit jaar. Misschien zit de blauwe lippenstift daar voor iets tussen.

Samir Hussein/Getty Images

De gekste Lady Gaga outfits

Geen lijstje is volledig zonder Lady Gaga, en als het aan Much Music ligt, krijgt ze er eentje voor zichzelf. Haar gekste outfits, van januari tot nu. Zonder volgorde natuurlijk, want ze zijn allemaal even freaky, maar als we er dan toch eentje moeten uitpikken.

blog.muchmusic.com

De 25 meest YOLO-mensen van 2013

You only live once, dus waarom geen penis op je hoofd laten tattoeëren moet deze man gedacht hebben. En met succes, want hij prijkt bovenaan het lijstje.

reddit.com

De 29 belangrijkste twerking momenten

Het was voorbestemd: een lijstje met de beste booty shakers. Zonder Miley Cyrus zou er geen 'twerking' bestaan, het is dan ook niet onlogisch dat zij door Buzzfeed gekroond wordt tot de Queen of Twerking.

images.thehollywoodgossip.com

De beste celebritylichamen

600 sit-ups en 1000 push-ups per dag, dat wordt voor model Tyson Beckford beloond met een plaats op het lijstje van beste celebritylichamen. Maar ook Olivia Wilde, Gisele Bündchen en Vin Diesel mogen volgens Wonderwall met hun lichaam pronken.

Brendon Thorne/Getty Images

De beste fails

Stomme stoten uithalen, we kunnen er wat van. Zo goed zelfs dat DjkillerOfficiel er 26 minuten mee kan vullen.

De 19 heetste mannen die hun status veranderden naar in een relatie

Zinloos om je zinnen op Zayn Malik van One Direction te zetten. Hij staat op dit lijstje omdat hij zich verloofde. Een trieste dag voor de vrouwelijke populatie, die stiekem hoopt op een scheiding. Zayn wordt opgevolgd door 18 andere celebs die gestrikt werden.

Tim P. Whitby / Getty Images

Top 20 van de homo-reisbestemmingen

Mannen die op zoek zijn naar de man van hun dromen, boeken beter een lastminutevlucht naar New York. De stad werd volgens Advocate verkozen tot homo-reisbestemming van het jaar.

Dirk Anschütz

De 10 beste dierenfilmpjes

Dit jaar gaan de katten eens niet met de award voor beste video lopen. Ongetwijfeld de meest bekeken video's op het wereldwijde web, maar nog een keer op de play-knop klikken kan heus geen kwaad.

De 35 sterkste Snapchatbeelden

Dat er een lijstje bestaat met Snapchat-foto's en we die foto's langer dan vijf seconden kunnen bekijken, is op zich al vreemd. Maar de foto's die de top 35 haalden, stellen niet teleur.

pandawhale.com
Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst