Lefto nodigt muzikale vrienden uit voor 1e Boiler Room in Brussel

Wie gisteren aan de WK-gekte wilde ontsnappen, kon bijvoorbeeld terecht in de Bonnefooi in Brussel. Daar streek Boiler Room neer, het populaire livestreamconcept dat exclusieve dj- en livesets ven over de hele wereld streamt.

Zo'n 120 muziekliefhebbers kwamen ondanks België-Algerije meezweten op de beats van Lefto en zijn vrienden. Een Boiler Room-primeur voor ons land.

In mei was er al een Boiler Room-sessie op Belgische bodem, meer bepaald in de living van Lefto. Daar schudde Renaat Vandepapeliere, oprichter van het wereldbekende technolabel R&S Records, een intieme technoset uit zijn mouw.

Maar die sessie kon je enkel via livestream volgen, niet live in de living van Lefto, want hij stond geen pottenkijkers toe. In de Bonnefooi was het wel voor het eerst met publiek.

Naast de 120 aanwezigen, liet Lefto zich vergezellen door de heren van het Leuvense Tangram Records, waar onder andere Up High Collective en het veelbelovend groentje LGTL deel van uitmaken. Hun diepe bassen werden onderbroken met zomerse plaatjes van Funky Bompa en een live-optreden van Stuff.

Dankzij deze editie kregen de virtuele bezoekers van Boiler Room ook eens Belgisch talent voor de neus geschoteld, wat alleen maar een vooruitgang kan zijn voor de elektronische muziekscène van eigen bodem. Want wie deel uitmaakt van Boiler Room, staat voor-ie het weet aan de andere kant van de wereld te draaien.

Wij zijn alvast benieuwd wie er de volgende keer in België achter de decks zal staan. En wie weet sta jij dan ook wel tussen het selecte publiek.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst