Deze fetisjen zijn echt kicken!

Het stond waarschijnlijk niet in je agenda omcirkeld - dat hopen we tenminste - maar vandaag is het International Fetish Day. Een goede reden om jullie de kriebels te geven (of op te winden, dat kan ook).

Oculolinctus

Geloof het of niet, maar op deze wereld bestaan er mensen die genot halen uit het likken aan andermans oogbal. En ja, we hebben ons niet vergist, er staat wel degelijk oogbal.

Forniphilia

Bondage is één ding, maar forniphilia is de overtreffende trap daarvan. Sommige mensen vinden het blijkbaar opwindend om hun partner volledig in een soort stoel om te toveren.

ebaumsworld.com

Necrophilia

Sommige mensen voelen zich aangetrokken tot of raken opgewonden van lijken. Tegenwoordig lijden heel wat jonge meisjes hieraan...

Mechanophilia

Je seksueel aangetrokken voelen tot machines zoals auto's, fietsen,... In onze contreien ook bekend als een midlifecrisis.

Menophilia

Iemand die opgewonden raakt bij het zien, ruiken of proeven van een menstruerende vrouw. Voor hen is reclame voor Always of O.B. dus pure porno.

quickmeme.com

Formicophilia

Voor mensen die er een kick van krijgen als insecten over ze heen lopen en hen bijten. Wij zien ze persoonlijk liever aan de onderkant van onze schoen plakken.

forums.hardwarezone.com

Hierophilia

Dit heb je als Jezus of andere religieuze objecten je in vuur en vlam zetten. Kun je er je niets bij voorstellen? Denk dan aan masturberen met een kruis, zoals in The Exorcist. You're welcome.

quickmeme.com
Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst