Hoera hoezeew, Koen De Bouw is een halve eeuw!

De site Mashable wijdde begin september een stuk aan Keanu Reeves. Hij werd 50 jaar en dus sleutelden ze aan de plots van zijn films en haalden ze hun beste paintskills boven om zijn posters te updaten.

Onder andere Hardball moest eraan geloven

Mashable

Runtime: About 2 days, including commercials.

A passionate little league coach catches up on several hours of Hardball with Chris Matthews in his free time because he likes to remain informed on the issues of the day.

Onze eigen Koen De Bouw wordt vandaag 50 jaar en dus deden we exact hetzelfde:

Vermist

Speelduur: 19 minuten

Walter Sibelius, gepensioneerd teamleider van de Cel Vermiste Personen, maakt een reisje naar de Ardennen met de kleinkinderen. Tijdens een boswandeling raakt hij de weg kwijt, maar nog voor het donker is hij terug in het vakantiehuis. Iedereen is opgelucht en blij.

De Zaak Alzheimer

Speelduur: 54 minuten

Commissaris Eric Vincke wordt gedwongen naar een rusthuis te gaan, omdat hij aan Alzheimer lijdt. Aanvankelijk kan hij daar niet mee lachen, maar hij vergeet al snel waarom hij kwaad was.

Dossier K.

Speelduur: 10 minuten

Vincke zit nog steeds in het rusthuis en krijgt een verdacht postpakket dat een dossier bevat met een grote K op. Hij gebruikt de lege pagina’s in het dossier om er tekeningen op te krabbelen. Vincke heeft talent, iedereen feliciteert hem en dan eten ze taart.

Het Vonnis

Speelduur: ruim 356 dagen

Luc Segers, een doodbrave burger, veroorzaakt een dodelijk ongeval met de moto die hij in zijn midlifecrisis kocht. In de cel wacht hij tot zijn zaak voorkomt. Dat duurt lang.

Proficiat Koen! Maak er een mooie dag van.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst