Het VBB zoekt de Last Man Standing (m/v)

Een bericht van onze collega's bij Het Verbond Ter Bevordering Van De Blok:

"Beste studenten,

Het einde van de blok nadert. Al wekenlang proberen wij jullie te ondersteunen in deze slopende periode. En met veel plezier. Maar wat ons nog het meest ontroert is hoe jullie elkaar aanmoedigen!

En er is licht aan het einde van de tunnel! Elke dag gooien heelder kuddes studenten het examenjuk van zich af. Zij zijn verlost van de blok! Feest!

Maar niet iedereen... Er zijn lotgenoten die minder geluk hebben. Zij vormen het immer kleiner wordende groepje overblijvers. De laatste der Mohikanen.

Het Verbond zou Het Verbond niet zijn als we ook hen niet zouden blijven steunen! Meer nog, wij gaan op zoek naar de student(e)(n) met het allerlaatste examen. Noem hem/haar gerust de Last Man Standing!

De Last Man Standing (m/v) is de mythische figuur die eenzaam over zijn/haar boeken gebogen is terwijl jullie al in het bier hangen, degene die als laatste het licht uitdoet en deze blokperiode officieel voor gesloten kan verklaren.

Maar voor we onze krachten kunnen bundelen om hem/haar te steunen, moeten we natuurlijk eerst weten wie het is.

Kortom: wij zoeken de Last Man Standing!

En we hopen dat jullie ons daarmee helpen. Zoek mee naar de laatste van jullie lotgenoten! Deel het bericht op onze Facebook-pagina! Laat weten dat we hen niet vergeten zijn!

Veel moed,

Het Verbond Ter Bevordering Van De Blok."

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst