Gezocht: helden met een idee

Politici zijn druk in de weer zich voor te bereiden op de moeder aller verkiezingen, maar enkele grote problemen blijven onopgelost. En jij kunt je steentje bijdragen, want Karuur is op zoek naar de Helden van Later.

Er staat reeds heel wat op de politieke agenda door het Jongerenpact 2020, maar er is nog wel wat ruimte voor verse ideeën. Daarom kun jij vanaf vandaag die knaller van een idee posten op heldenvanlater.be en misschien wel de wereld redden.

Foto: Helden van Later

De Helden van Later smolten de 10 hete hangijzers van het Jongerenpact 2020 in vijf grote thema's: wonen later, werken later, je goed gevoel van later, samenleven later en leren later.

Hoe zou jij dit oplossen? Dat willen we wel weten. Giet je idee in een paar korte zinnen en post het via dit formulier.

Foto: Helden van Later

What's in it for me?

Veertien politici - denk maar aan Bert Anciaux, Mieke Vogels en Marleen Vanderpoorten - buigen zich over de ideeën en kiezen er de drie meest inspirerende uit. Die drie winnaars worden vereeuwigd in een standbeeld die in het parlement komt te staan. Ze mogen ook een roadtrip maken om inspiratie op te doen, krijgen professionele coaching en een GoPro om alles te filmen.

Foto: Helden van Later
Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst