Neem wraak op foutparkeerders

Wat is frustrerender dan op zaterdagnamiddag boodschappen gaan doen en vruchteloos rondjes rijden op de parking op zoek naar een parkeerplaats? Juist, een asociale parkeerder die dan twee plaatsjes inneemt.

dickparker69.tumblr.com

Een foto van zo'n belachelijk slecht geparkeerde auto op het internet gooien is de vriendelijkste optie om belabberde chauffeurs voor paal te zetten, dat bewijzen pagina's zoals deze.

dickparker69.tumblr.com

Wie dat niet genoeg vindt, kan ook op een ludieke manier wraak nemen. Eén van de leukste paybacks is de fout geparkeerde wagen volledig in te pakken in plasticfolie.

Onschuldig, maar efficiënt is het zeker.

Voor wie het allemaal wat kleuriger mag zijn, zijn post-its natuurlijk ook een optie. Lang werk? Bedenk dan dat de eigenaar er waarschijnlijk even lang over doet om ze allemaal weg te halen.

Wie weinig tijd heeft kan natuurlijk ook een boodschap op een briefje achterlaten voor de bestuurder.

Een briefje waarin je je verontschuldigt voor zogezegde schade, zorgt sowieso voor een paniekaanval.

Een andere optie is het voorbeeld van de (naar eigen zeggen) semi-professioneel onnozelaar Kamiel De Bruyne / ©amiel volgen. Hij beheerst de kunst van het uitschrijven van fictieve parkeerboetes als geen ander:

kamielus.tumblr.com

Terwijl alles hierboven nog braaf is, zijn er nog andere -behoorlijk strafbare- manieren om met foutparkeerders om te gaan. In Rusland ga je liever niet in iemands weg staan!

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst