Fans blinken onverwachts uit op het podium (maar soms ook niet)

Enkele weken geleden speelde de 11-jarige Aidan Fisher de solo van zijn leven. Aidan speelt al sinds zijn 8e muziek en is grote fan van Steel Panther. Op het concert van de hardrockband werd Aidan uitgenodigd op het podium voor een cover van "You really got me". Het resultaat was verbluffend.

De Canadese crooner Michael Bublé raakt tijdens een concert aan de praat met een moeder. Zij vraagt hem of het mogelijk is of haar zoon, die net 15 werd, een nummertje mee mag zingen. De nerveuze en ietwat ongemakkelijke houding van de jongen doet niet veel goeds vermoeden. En toch.

Deze knaap van 11 jaar heeft lef! Op een concert van John Mayer roept en gesticuleert de jongen naar Mayer dat hij wil meespelen. Mayer, vooral bekend van Free Fallin', nodigt hem daarop uit om samen Belief te spelen.

Taylon Davis is 12 jaar en lijdt aan terminale kanker. Beyoncé en Make A Wish Foundation bundelden hun krachten om haar laatste wens te vervullen, namelijk dansen met de Amerikaanse diva. Taylon kreeg enkele dagen voor een optreden in Las Vegas te horen dat ze tickets kreeg voor het optreden van Beyoncé. Maar wat er verder gebeurde kon ze nooit voorspellen.

Manlief Jay-Z volgt het voorbeeld van Beyoncé en maakte enkele dagen terug een 12-jarige jongen blij door hem te laten rappen op het podium.

Maar het zijn niet altijd succesverhalen. Zo zingt deze fan zo vals als een kat met Paramore in een bomvol Madison Square. Ze smijt zich wel volledig!

Deze vrouwelijke fan is de wereld al rondgegaan. Tijdens het liedje "Halo" besluit Beyoncé langs het publiek te wandelen en de fans te laten meezingen... tot dit gebeurt.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst