"Eetporno" is nieuwste rage in Korea

Een webcam met naakte dames, daar kun je de mannen in Zuid-Korea al lang niet meer mee boeien. "Mok-bang" (letterlijk "eten voor de camera") is de nieuwste rage in webcamland. Verwacht geen vulgaire dingen. Het enige wat je ziet is een man of vrouw die urenlang zit te schransen.

Mok-bang is op korte tijd big business geworden in Zuid-Korea. Een populaire "broadcast jockey" kan maandelijks duizenden dollars verdienen. Je eten moet je wel zelf betalen.

AfreecaTV

BJ Diva

De populairste van allemaal is BJ Diva. Een ranke dame die na haar uren zit te schrokken voor de camera. De Koreanen krijgen er geen genoeg van.

Sinds ze in de mok-bang-business zit, is BJ Diva al meer dan 10 kilogram verdikt. Omdat ze ervan verdacht werd na haar sessies snel naar de wc te lopen om alles weer uit te kosten, blijft BJ Diva tegenwoordig na haar maaltijd nog uren met haar volgers praten.

AfreecaTV

Romantisch diner

Maar waarom is mok-bang zo populair in Korea? De Koreanen zijn gek op eten. Kooktelevisie in al zijn geuren en kleuren trekt massa's kijkers. Mok-bang is daar een uitvloeisel van. Het is alsof je virtueel op restaurant gaat, alleen hoef je je huis niet te verlaten.

AfreecaTV
Lees Meer
Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst