Luxejachts met een F1-circuit of een tropisch eiland op het dek

Het stratencircuit in Monaco is een van de meest mythische Formule 1-circuits. Maar wat als je dit parcours zo zou kunnen rijden in een kart op de zee? Yacht Island Design wil dit geflipte idee in de praktijk brengen (via autofans.be).

Yacht Island Design

Niet enkel het circuit, maar ook het luxueuze Hotel de Paris en Monte Carlo Casino zullen op het dek aanwezig zijn. In totaal zouden er 70 personeelsleden werken. Het aantal gasten: 16.

Yacht Island Design

Yacht Island Design is niet aan zijn proefstuk toe met deze "Streets of Monaco". Het ontwierp ook al een jacht met een tropisch eiland erop.

Yacht Island Design

Het "Tropical Island Paradise", zoals het ontwerp heet, beschikt over palmbomen, een strand en comfortabele strandhuisjes. Wat er uitspringt aan het concept is de vulkaan. Daarin zou een bibliotheek, bioscoop, fitness, welness en suites aanwezig zijn

Yacht Island Design

Momenteel is Yacht Island Design bezig met het uitwerken van twee andere ontwerpen: een Chinees zeilschip en een jacht waarop een soort van Taj Mahal moet verrijzen.

Yacht Island Design

Al deze jachten zitten nog in hun ontwerpfase, momenteel is het Yacht Island Design op zoek naar commerciële en privé-partners om de projecten te helpen financieren.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst