De vreemdste artikels op eBay

De veilingsite eBay verkoopt alles wat er maar verkocht kan worden, ook de vreemdste dingen. Deze week heeft een Amerikaan drie teennagels van Jezus online gegooid. De teennagels werden in de categorie 'tweedehands' geplaatst.

Hij kreeg de teennagels van een Tsjechische waarzegster die beweerde al zeker 150 jaar oud te zijn. Biedingen begonnen vanaf 99 cent, maar het is niet duidelijk hoeveel de man opgehaald heeft.

De teennagels van Jezus Christus

Geest in de fles

De onderstaande pot werd gevonden op een verlaten begraafplaats, de eigenaar verkocht hem snel zodat de geest erin hem niet meer zou opjagen. Het werd verkocht voor een slordige 55.922 dollar.

Geest in een pot

Brandkast is "iets" meer waard

Omdat de Amerikaan James Labrecque krap bij kas zat, verkocht hij een oude brandkast die hij gevonden had op zolder voor 120 dollar. Tijdens het schudden had de man niets gehoord, hij ging er dan ook vanuit dat de brandkast leeg was. Maar dat was een kleine vergissing. De koper brak de safe open en vond maar liefst 26.000 dollar cash. Hij weigerde een deel van het geld terug te geven.

Een stukje toast met de beeltenis van Maagd Maria: 28.000 dollar! Kijk dus in het vervolg zeker grondig naar je toast voor je hem opeet.

Hetzelfde geldt voor je ontbijtgranen. Dit prachtexemplaar werd voor 1.350 dollar verkocht, omdat het stukje op de Amerikaanse staat Illinois zou lijken.

Het raam waaruit Lee Harvey Oswald president John F. Kennedy 50 jaar geleden neerschoot werd enkele jaren geleden verkocht voor zo'n 3 miljoen dollar.

Een onderbroek van Michael Jackson, startprijs: 1 miljoen dollar. Het unieke stukje zou van Calvin Klein afkomstig zijn en was bewijsmateriaal dat in 2003 in beslag was genomen in het 'pedofilieproces' tegen de popster.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst