"De schoonmoeder aller verkiezingen" geeft jongeren een stem

Het zal niet lang meer duren voor het straatbeeld weer vervuild wordt met campagnepanelen, politici hun vriendelijke zelf bovenhalen en we in het stemhokje nog steeds staan te twijfelen. De moeder aller verkiezingen komt eraan, op 25 mei.

Ook nu weer dreigen jongeren uit de boot te vallen, omdat ze niet mogen stemmen of omdat de politici weinig interesse hebben in jongerenthema's. Ambrassade wil de jongeren toch enthousiast maken voor de verkiezingen en meteen ook de politici wakkerschudden. Vanaf vandaag krijgen 100 jongeren de kans hun eigen campagne uit te werken.

Ben jij iemand met een duidelijke mening, veel enthousiasme en tussen de 16 en 26 jaar? Dan ben jij geschikt voor de Schoonmoeder aller verkiezingen, een project dat jongeren de kans geeft toch hun stempel op de maatschappij te drukken. Boegbeeld en actrice Tine Van den Wyngaert (Tine uit "Het Geslacht De Pauw") wordt tussenpersoon tussen de jongeren en de politici.

Wil jij liever niet met je hoofd op affiches plakken, maar je gewoon achter een goed doel scharen? Dat kan ook, want binnenkort kun jij jouw voorkeur voor de verschillende projecten uitdrukken op deze pagina.

deschoonmoeder.be
Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst