De meest bizarre videogamehelden

Videogamehelden zijn altijd al een tikkeltje raar geweest. Een loodgieter die bakstenen kapot slaat en ondertussen op paddenstoelen springt, vinden we perfect normaal. De volgende hoofdrolspelers zijn zelf voor een videogame te bizar:

I am Bread

Een gewoon sneetje brood. Geen speciaal brood zoals meergranenbrood of volkorenbrood. Een gewoon sneetje wit brood. Niet eens met kleine rozijntjes! Je speelt letterlijk als een gewoon sneetje wit brood.

Octodad

In dit spel ben je een brave huisvader die toevallig ook een octopus is. Vreemd genoeg lijkt niemand dit te beseffen en moet je proberen jezelf niet te verraden.

Robot vacuum simulator 2013

We hebben het ons allemaal wel al eens afgevraagd: hoe zou het voelen om een robotstofzuiger te zijn? Zoemend over de vloer kruipen komt in de buurt, maar deze simulator is toch een pak realistischer. Nu nog wachten op die "kijk naar drogende verf" simulator en ons leven is compleet!

Goat Simulator

Eindelijk kunnen we met de koning van het dierenrijk te spelen: de nobele geit. Dankzij deze simulator leerden we dat de gemiddelde geit ongeveer 5 explosies en 3 auto-ongevallen per dag veroorzaakt. Leuk EN leerzaam!

Viscera Cleanup Detail

De meeste conciërges zien het als een slechte dag wanneer ze braaksel moeten opruimen. Wanneer je een 'Space-station janitor' ben is dat net een goede dag! Elke dag moeten ingewanden en afgehakte ledematen netjes afgestoft en opgeborgen worden. Ooit vind je de job van je leven!

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst