De leukste cadeautjes uit Reddits Secret Santa

De populaire website Reddit heeft voor het tweede jaar op een rij een wereldrecord gebroken met zijn Secret Santa-actie. Meer dan 120.000 mensen over de hele wereld kochten een cadeautje voor een andere onbekende deelnemer. De voorbije dagen mocht iedereen zijn geschenkjes uitpakken. En er zaten heel wat verrassingen bij.

1. Bill Gates

Reddit

Kudos voor Microsoft-oprichter Bill Gates, want hij was een van de 120.000 Secret Santa's. Rachel had eerst niet door dat de Bill die haar een cadeautje had opgestuurd eigenlijk een van de rijkste mensen ter wereld was.

Wat gaf Bill dan cadeau? Een koe! Een pluchen beestje, maar ook een échte koe. De Heifner-organisatie geeft mensen uit de Derde Wereld een koe, zodat hun levenskwaliteit de hoogte ingaat. Rachel, die had aangegeven graag te reizen, kreeg ook nog een reisboek.

2. Een varkensfoetus in alcohol

Reddit

Een Redditter had "een speciaal cadeau gevraagd, misschien iets voor zijn medische collectie". Zijn Secret Santa ontgoochelde niet.

3. Cannabis

Reddit
Reddit

Een populair cadeau bij de Secret Santa van Reddit is wiet. Eén iemand kreeg zowaar een zakje medicinale cannabis opgestuurd, een andere user "die graag rookt" kreeg een zelfgemaakt wietpijpje. Wel mooi gedaan!

4. Topcadeaus

Reddit
Reddit

De échte gelukzakken hebben een Secret Santa die alle registers (en vooral zijn portefeuille) opentrekt voor zijn cadeau. Zo kreeg iemand een gitaar én alle toeters en bellen erbij, de volledige boekenset van Game of Thrones of een duur fototoestel. Misschien volgend jaar zelf toch ook eens meedoen?

5. Setje sigaren én een gratis massage

Reddit

Een zekere Hitman76 heeft misschien wel de hoofdvogel afgeschoten met zijn Secret Santa. Niet alleen kreeg hij een selectie dikke sigaren, hij kreeg ook een bon voor een gratis massage van... zijn zus. "Wel zónder happy ending", verduidelijkt de Secret Santa. Hij kan achteraf dan toch een sigaar roken.

6. De bijbel

Reddit

De ontgoocheling op het gezicht van de ontvanger was groot toen hij zijn cadeautje uitpakte en een bijbel zag. Totdat hij zijn bijbel opensloeg...

7. Groenten, vaseline en rubberen handschoenen

Reddit

De Reddit user die deze speciale groentemand kreeg was toch niet helemaal gelukkig met haar cadeautje. Gewoon opeten, dan maar?

8. Naambordje

Reddit

De Reddit user had graag een naambordje voor op kantoor gehad. De Secret Santa sloeg de nagel op de kop!

9. Oscar voor beste Reddit comment

Reddit

Een cadeautje om je te herinneren aan je best scorende reactie op Reddit. "I poop once or twice a day" kreeg meer dan duizend "likes".

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst