De grootste criminelen uit het regionaal nieuws

De voorpagina's van kranten staan vaak vol met criminaliteit maar ook in het regionaal nieuws is er misdaad te vinden. De feiten in deze lijst zijn dus, hoe dom ze soms ook klinken, echt gebeurd. Als je meer informatie wil kan je klikken op de titels om naar de originele artikels te gaan.

De onderbroekendief uit Kessel-Lo

Giphy

In maart van dit jaar beroofde deze meedogenloze bandiet een onschuldig slachtoffer van 3 onderbroeken en een paar kousen. De politie heeft deze schurk nog niet kunnen vatten dus het is best je ondergoed op een veilige plek te bewaren.

De TE sportieve gsm-dief uit Lennik

Giphy

Deze geslepen crimineel had bijna de perfecte misdaad begaan in een fitnesscentrum te Lennik. Hij drong binnen in een kluisje en stal een gsm en 10 euro zonder dat iemand het zag. In plaats van naar huis te gaan met zijn buit besloot de schurk eerst nog even te fitnessen. Hij deed zijn oefeningen net iets te enthousiast waardoor de gestolen gsm uit zijn broekzak viel ... recht voor de voeten van zijn slachtoffer.

De koekjesdief uit Aarschot

Giphy

Het zou een aflevering uit Samson & Gert kunnen zijn maar deze koekjesdiefstal is jammer genoeg harde realiteit. De dief kwam binnen via het raam en stal 90 euro en een onbekend aantal koeken. De politie wou geen informatie vrijgeven over het merk van de koeken.

De maniak met een kettingzaag uit Weelde

Giphy

In Weelde maakte een crimineel met een kettingzaag twee slachtoffers in twee nachten. Zowel een pruimenboom als een olm werden zonder medelijden in twee gezaagd. De eigenaars zijn er van overtuigd dat dit het werk is van een professional, alleen een tuinman kan zo precies en koelbloedig te werk gaan.

De vergeetachtige fietsendief uit Temse

Giphy

Deze fietsendief uit Temse vergat wel heel snel waar hij een elektrische fiets gestolen had . De dag na de diefstal probeerde hij de fiets terug te verkopen aan dezelfde winkel die hij bestolen had. Toen de handelaar dit vermelde zei hij dat hij de fiets verkocht voor een vriend van hem. De dader stelde toen voor om die vriend te gaan halen maar kwam vreemd genoeg niet terug.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst