Voetbal is een feest

Tenzij je de voorbije maanden op planeet Zork 107Q geleefd hebt, weet je dat de Rode Duivels deze zomer naar Brazilië gaan. Nieuw is wel dat Kompany en co tijdens de wedstrijden het Sportpaleis, Vorst Nationaal en de Spirouôme zullen doen vollopen. Onder de vlag Dance with the Devils worden er drie volksfeesten georganiseerd tijdens de wedstrijden van Onze Jongens.

belgianreddevils.be

De voetbalbond slaat de handen in elkaar met Studio Brussel en Vivacité om de grote zalen om te toveren in kolkende voetbaltempels waar je de matchen tegen Algerije, Rusland en Zuid-Korea op groot scherm zal kunnen volgen. Voor, tijdens en na de wedstrijden moeten artiesten en dj's het publiek naar een kookpunt stuwen. De line-up moet nog bekend gemaakt worden op deze site, maar wij wagen ons alvast aan een paar gefundeerde gokjes.

Als we Studio Brussel en sfeer maken combineren, komen we onvermijdelijk uit bij Gunther D.

Deze cultklassieker van de D-Devils duikt ook op in Gunther D's Botsautomix, en past perfect in het thema.

Ook Dimitri Vegas & Like Mike zien wij hun kunstje in het Sportpaleis nog eens dubbel en dik overdoen.

Wie zeker niet kan, mag en volgens ons ook niet zál ontbreken op de affiche, is Stromae. De Brusselaar is dik met Vincent Kompany, en zorgde tijdens de rust van België-Wales al voor een formidabele sfeer in het Koning Boudewijnstadion.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst