Crowdfund je deejayheld op je verjaardag

Een Bongobon of cinematickets zijn naast populaire verjaardagscadeaus ook enorm cliché. Maar originele cadeaus kosten dan weer veel tijd en moeite. Om dat probleem op de lossen, startte de Brusselaar Nicolas Bucci met een geniaal crowdfundingproject.

“Ik wilde graag een van mijn deejayhelden boeken voor mijn verjaardag, maar het is zo stom om entree te vragen aan je vrienden. Om het toch te kunnen laten doorgaan, dacht ik dadelijk aan crowdfunding,” vertelt Bucci aan Sambal.

Foto Daniele Baldelli

Via Indiegogo kan je Bucci zijn verjaardagsfeestje al vanaf 5 euro sponsoren. In ruil krijg je een authentiek Italiaans dinner of mag je extra vrienden meenemen naar het feestje. “Sommigen hebben al gestort, maar de meesten zullen waarschijnlijk wachten tot het laatste moment. Voor hen heb ik nog enkele grappige promovideotjes klaar, zodat ze me uiteindelijk niet zullen vergeten.”

Daniele Baldelli

Een naam die misschien niet dadelijk een belletje doet rinkelen, maar Daniele Baldelli is in Italië alvast een discolegende en zowat de uitvinder van Cosmic Disco.

“Mijn ouders waren grote fan van Daniele Baldelli, een Italiaan die vooral eind jaren 70 disco draaide. Thuis stond altijd italo disco op, dus ik ben er echt mee opgegroeid. Het is een eer om hem naar België te kunnen halen, en zo krijgen ook mijn Belgische vrienden een beetje van mijn achtergrond mee.”

DE KERS OP DE TAART

Als hij zijn doel haalt tegen 1 september, krijgen de aanwezigen er nog een verrassingsconcert bovenop. Maar dat is misschien niet het enige. “De Dewaele-broertjes zijn goed bevriend met Baldelli en ook grote fan. David Dewaele beloofde me zelfs dat als hij vrij was op 13 september hij zeker langs zou komen.” Benieuwd wat dat gaat geven.

Het feestje is op 13 september in de Bonnefooi in Brussel. Door de beperkte capaciteit is het wel een privéfeestje. Maar omdat Bucci geen partypooper wil zijn, geeft hij de eerste 10 Samballers die ons mailen én een knuffel sponsoren toch de kans om er bij te zijn. Merci Bucci!

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst