Vaar eens een ferry in de prak

Onkunde of gewoon boys and their expensive toys? Feit is dat deze jongens een ferry die rijp was voor het containerpark nogal ruw parkeren. De Ostend Spirit, een schip dat dienst deed als ferry tussen Ramsgate en -u raadt het al- Oostende, belandde na het faillissement van de rederij op de schroothoop. De laatste trip van de mastodont werd in ieder geval een bumpy ride...

Hieronder de beelden vanaf het schip zelf.

Ons doet het onmiddellijk denken aan deze scène uit Speed 2.

Dat een nog zeewaardig schip zo moet stranden, is vergelijkbaar met het lot van twee Boeings, die door het bankroet van een luchtvaartmaatschappij aan stukken geknipt werden voor recyclage. In december van vorig jaar mochten kraanmannen zich op de luchthaven van Oostende uitleven op de twee toestellen.

Het hoeven daarom niet altijd afgeschreven voertuigen zijn die vakkundig gemolesteerd worden. In dit filmpje gaan een aantal mannen een fonkelnieuwe Lamborghini te lijf met hamers. Waarom? Omdat het kan!

Top Gear-presentator Jeremy Clarkson probeerde ooit hetzelfde te doen met een Toyota Hilux. Hij deed er alles aan om de auto te slopen, ging hem te lijf met hamers, gooide hem van een flatgebouw en stak hem uiteindelijk ten einde raad in brand. Niks hielp: de Toyota bleef werken.

Het volledige filmpje.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst