Levensechte billboards

Wie door Londen rijdt, kan tegenwoordig opvallende reclameborden van luchtvaartmaatschappij British Airways tegenkomen. Op de billboards verschijnt bij elke vliegtuig dat overvliegt een filmpje met een kindje dat naar het vliegtuig wijst en de informatie van de vlucht meegeeft.

Agressie

In Nederland hebben ze een groot interactief reclamebord geplaatst waarop een scene te zien is met vechtende mensen rond een ambulance. Wie naar het billboard kijkt, wordt automatisch in de scene geplakt en ziet zichzelf op het billboard kijken naar de agressie. Hiermee willen ze aantonen dat mensen niet reageren bij openbaar geweld.

Onbreekbaar

3M Security Glass is een veiligheidsbedrijf dat staalharde glazen maakt die onbreekbaar zijn. Zo plaatste het tussen twee glazen 5000 dollar (omringd door 3 miljoen fake geld). Verschillende mensen deden er alles aan om aan het geld te geraken. Maar de stunt werkte: het glas gaf geen krimp.

Jij bent zelf de ster

In dit bushokje photoshopte een kunstenaar mensen die stonden te wachten op de bus in de reclame op het scherm naast hen.

McDonald's

Dit billboard bevat reclame van McDonald's, ze spelen een spelletje af waarin je het juiste product moet fotograferen met je gsm. Is het gelukt? Dan mag je in de dichtstbijzijnde McDonald's je product gratis afhalen.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst