Bacon voor het leven

Zeg niet zomaar bacon maar ba-KAN! Want met bacon kan je meer dan je denkt!

Bacon, het eetbare goud. De onweerstaanbare, krokante, onmisbare, vette goedheid. De kers op je ontbijttaart. De zekerheid in bange dagen. Niet alleen lekker in je mond, maar ook gezond! Nee, even serieus nu. Het is écht goed voor je.

Omdat je ons toch niet gelooft, zetten we hier drie situaties op een rij waarin spek de oplossing is voor je fysieke problemen. Dus rechtsomkeer maken en op naar de slager in plaats van de apotheker!

Gezouten varkensvlees kan een bloedneus stelpen.

Het vlees en zout zorgen ervoor dat het bloed sneller stolt en dus niet meer uit je neus blijft druppen. Opgelet, alleen te gebruiken als worst-case scenario, want blijkbaar kan je van zo’n reepje vlees in je neus een ontsteking krijgen.

En dan groeien er kleine varkentjes in je sinussen. Jakkes.

Spekvet helpt tegen schurft!

Schurft wordt veroorzaakt door kleine, gemene mijten die je huid er verschrikkelijk doen uitzien. Als je de pechvogel bent die de beestjes op bezoek heeft, bak dan gewoon een gigantische pan spek. Eet het vlees lekker op en smeer je in met het vet.

Wel blazen voor het smeren, anders krijg je er gratis brandwonden bij.

Boe steenpuisten, leve bacon.

Ook voor een vieze steenpuist (ofte een ontstoken haarzakje) kan je favoriete snack een oplossing bieden. Leg een stuk van het vlees op je wonde en maak het vast met een pleister of windel. Ververs het stuk bacon elke 12 uur tot de puist barst en alle viezigheid eruit komt.

En dan misschien even naar de dokter gaan voor een nabehandeling...

Heb je momenteel geen lichamelijke klachten maar ben je wel fan van een reepje varkensvlees? Niet getreurd er zijn nog andere mogelijkheden voor meer bacon in je leven!

Zoals deze gouden tip voor Valentijn

Make bacon, not war.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst